Hoe werkt het?

Er geldt een minimale afname per hapje. Deze minimale besteleenheid staat vermeld bij het gerecht. De eenheid van de salades staat gelijk aan het aantal personen waarvoor je wilt bestellen (bestel je bijvoorbeeld 4 witlofsalades, dan is dat genoeg voor 4 personen). De totale minimumafname (van de gehele bestelling) is 40 stuks.

Per gerecht kun je aangeven hoeveel je wilt bestellen. Je kunt het aantal gerechten qua hoeveelheid en variatie dus helemaal afstemmen op jouw wensen (en die van de gasten natuurlijk).

Bij sommige amuse hapjes is een advies toegevoegd. Ervaring leert dat gasten hier makkelijk nog een hapje van willen (dat zijn echte “weghappers”).

Om het kiezen iets makkelijker voor je te maken, geef ik een paar richtlijnen voor het aantal benodigde hapjes:
Voor een complete maaltijd heb je ongeveer 5 tot 6 hapjes en 2 salades per persoon nodig.
Voor een aangeklede borrel heb je ongeveer 4 tot 5 hapjes per persoon nodig.

 

Bestellen?

  • Ga naar Assortiment en bestellen. Maak hier je keuze.
  • Ik ontvang je bestelling het liefst uiterlijk een week van tevoren.
  • Na het versturen van je bestelling ontvang je een bevestiging per mail. Mocht ik op de betreffende dag en/of het tijdstip niet kunnen, dan neem ik telefonisch contact met je op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
  • Ik bezorg binnen een straal van 25 kilometer rondom Driehuis (tarief € 0,35 per kilometer). Deze kosten komen bovenop het totaalbedrag op de bestelpagina.
  • Uiteraard kun je jouw bestelling ook bij mij thuis ophalen.

Vind je het moeilijk om te kiezen, twijfel je over de samenstelling, heb je andere vragen of wil je advies? Neem gerust contact met mij op!