Over Chez Katootje

 

Ik ben Kitty Broekman en woon in Driehuis. Ik ben getrouwd met Frans en wij houden van reizen, lekker eten en een goed glas wijn. Een grote hobby van mij is koken. Regelmatig koken we uitgebreid bij ons thuis en proberen we nieuwe gerechten uit. Vrienden komen graag eten: iedereen kijkt uit naar de nieuwe lekkernijen die we ze voorschotelen. Naast het koken thuis ben ik in Driehuis ook lid van een kookclub waar we maandelijks nieuwe gerechten en technieken proberen.

Na het verzorgen van verschillende cateringopdrachten, ben ik, vanuit mijn passie voor koken, in 2015 gestart met

ScreenHunter_62 Mar. 13 10.19

Chez Katootje verzorgt, voor groepen tot ongeveer 25 personen, amuse hapjes en salades in buffetvorm; zowel hapjesbuffet als dinerbuffet.

Ik sta voor het (h)eerlijk bereiden van verse producten, dus alle gerechten zijn dagvers. Natuurlijk zijn ook alle dressings of sauzen kakelvers. Het is een feest om te werken met speciale oliën en/of bijzondere kruiden. Uitsluitend kwalitatief goede ingrediënten waardoor de totale smaakbeleving volledig tot haar recht komt. Door onze passie voor reizen doe ik ook in het buitenland veel inspiratie op voor nieuwe gerechten.

Met een hele verzameling kookboeken en het overal speuren naar aparte amuses en salades, probeer ik smaken zelf te combineren om zo een verrassend resultaat te krijgen. Het serveren van een standaard blokje kaas of snack past niet binnen die denkwijze. En uiteraard is de aankleding belangrijk. Kortom: culinair genieten!

Chez Katootje, hoe ben ik aan die naam gekomen?
Heel simpel; mijn moeder noemde mij vroeger altijd Katootje. Toen Frans en ik net waren gaan samenwonen, hadden we de ouders en schoonouders uitgenodigd voor een etentje. Frans had toen een bord op de deur gehangen, met daarop pollepels en een koksmuts getekend en daar “Welkom bij Chez Katootje” opgezet. Die naam is altijd blijven hangen en ik vond het nu een logische stap om die naam ook aan het bedrijf te koppelen: Chez Katootje.